Alcatel 1 дебютира в магазините на VIVACOM. Смартфонът впечатлява с

...
Alcatel 1 дебютира в магазините на VIVACOM. Смартфонът впечатлява с
Коментари Харесай

Alcatel 1 дебютира в магазините на VIVACOM

Alcatel 1 дебютира в магазините на VIVACOM. Смартфонът впечатлява с 5.0 “ екран със съответствие 18:9, който може да укрепи чувството от всяко видео, игра или фотография. При всяка поръчка, потребителите ще получат и Power Bank от Tesla.

Операционната система Android 8.0 Oreo (Go edition) и четириядреният процесор Mediatek MT6739 обезпечават експедитивност и навременни ъпдейти. Основната камера е 5MP с закрепен фокус, мълния, цифрово нарастване и доста други функционалности, осигуряващи висококачествени фотоси с минимални старания. Забавните летни моменти могат да бъдат запаметени с HD видео. А за селфитата ще се погрижи преднта камера, която е 2MP.

Батерията на смарт телефона е 2000 mAh. Alcatel 1 разполага с 8GB ROM и 1 GB RAM, както и слот за SD карта до 32GB. Освен с деловитост, смарт телефонът впечатлява и с модерния си металически дизайн. В магазините на VIVACOM моделът ще бъде наличен в 3 цвята – черен, наследник и златен.

Alcatel 1 е практично предложение за всеки, а в композиция със SmartL+ проект от VIVACOM, тя е налична на цена 2,98 лв. на месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР