сряда, 16 юли 2014 г.

А С А Р А има вече и новооткрит магазин

Дами и госпопода,на ваше внимание единственно и само за вас имаме удоволствието да представим откриването на новият ни магазин "А С А Р А-2". Там ще можите да нямерите най новите и актуални аксесуари за вашите телефони и таблети .Откриване на 7.07.2014 ЗАПОВЯДАЙ ТЕ ул.Иван Вазов 84 (на самото колело на централна гара)

петък, 27 декември 2013 г.

Измислиха ароматни смартфон известия

Подобно на мелодията при звънене и изборът на звуковото известяване при получено съобщение казва нещо за вашата личност. Как обаче ви се струва идеята смартфонът да ви известява за новите съобщения с помощта на специфичен аромат?

Ако идеята ви харесва, то Scentee е точно за вас. Приличаща на малък автоматичен ароматизатор, заоблената бяла джаджа се поставя в жака за слушалките на телефона. След това тя отделя малки количество аромат, когато получите ново известие.

Така следващият път, когато някой ви хареса нещо във Facebook, ще го разберете по лекия аромат на ягода, кафе или мента, които ще се разнесат около вас. Scentee е снабдена и с LED светлини, които също ще светват при всяко ново съобщение.

Според „Лос Анджелис таймс“ всеки пълнител на ароматизатора стига за 100 известия, като цената му е пет долара. Очаква се Scentee, който ще работи под iOS и Android устройства, да се появи първо на японския пазар на 15 ноември. Предполага се, че освен споменатите аромати, ще бъде добавен и ароматът на бекон.